plus icon wit
star icon goud
kruis icon wit

We willen elke dag iets verbeteren, iets positiefs toevoegen en iets speciaals doen voor onze omgeving en voor anderen.
Het plusteken staat symbool voor optelling, extra en positiviteit. Het vermenigvuldigingsteken staat voor vermenigvuldigen. Het asterisk teken staat voor iets opmerken of iets speciaals aanduiden en toevoegen.

star icon goud

Making
every day
special

Vineyard Team

Over ons

Sinds 1998 exploiteert Vineyard unieke horecalocaties in Midden-Nederland en verzorgt Vineyard premium catering op iedere gewenste locatie. Als Utrechts echtpaar zijn Jurgen van Wijngaarden en zijn vrouw Luciënne ooit begonnen met restaurant de Nonnerie in Maarssen, een restaurant in het hoge segment.

Vanuit cateringbedrijf Vineyard wordt nog altijd gekookt met de beste ingrediënten en het beste vakmanschap. Onze uitgangspunten beginnen niet voor niets met de V van Vineyard, namelijk; voortreffelijk, verrassend, vriendelijk, verantwoord en vakkundig.

We streven ernaar om iedere dag een beetje te verbeteren aan onszelf en ons werk, voor de mensen om ons heen. De sprankel, dat extraatje en dat ‘beetje’ beter is waar wij elke dag weer voor gaan. Zo kan het uiteindelijk niets anders dan fantastisch worden.

Making every day special

Our job is to put a little
magic in your day!

Vineyard Chefkok
Vineyard Feest
Welkom

Concept & design

Vineyard exploiteert niet alleen unieke horecalocaties en premium catering, maar ontwerpt en denkt ook conceptmatig mee.

Zo hebben we ons eigen horeca-concept ontwikkeld: Vineyard food + drinks. Onze leisure locaties ‘Meneer Potter’ en ‘Noda’  geven een goed voorbeeld van waar we toe in staat zijn.

Vineyard Design is altijd bezig om de sfeer in de zaak ‘op Vineyard-niveau’ te brengen. Hierbij werken we nauw samen met meubelmakers, schilderbedrijven en interieurbouwers. Daarnaast verzorgen we interieurdecoratie op locatie.

Op de locatie of het evenement brengt onze stylist nèt even dat extraatje. Aan de hand van plattegronden, kleur- en materiaalstalen, 3D sfeerimpressies en moodboards inventariseren we de wensen en geven we professioneel advies. Voor meer informatie, kijk op: www.vineyarddesign.nl.

Making every day special

Stop food-waste

Food-waste is een belangrijk thema voor Vineyard. Wereldwijd wordt per jaar ruim 1.3 biljoen ton aan eten weggegooid. Dit is 1/3e van het totaal aan eten: een getal dat niet alleen verre van duurzaam is, maar ook ongelofelijk hoog en onnodig. Wij vinden dat dit anders moet.

Het is onze plicht om de wereld eerlijker, gezonder en evenwichtiger te maken. Onze bedrijfsmissie is om meer impact te maken en bewustwording te creëren. Dit doen wij door zelf ook efficiënter, duurzamer en zuiniger te werken.

Daarom heeft Vineyard een eigen label ontwikkeld, genaamd Way to Cool, om voedselverspilling actief terug te dringen. Ons assortiment bestaat uit gezonde en lekkere diepvries maaltijden. We voegen hier collectief nieuwe merken en producten aan toe. Probeer het uit en stop food-waste!

Voor meer info, kijk op: www.waytocool.nl.

Way To Cool

Onze omgeving kan (iedere dag) wel een dikke + gebruiken

Iedereen is welkom

Ons HR beleid is gebaseerd op inclusiviteit, waarin wij plek maken voor iedereen. Zo helpen wij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om een beter bestaan op te bouwen en streven wij naar minimaal 5% social return. We zijn hier 100% transparant over.

Wij rekenen eerlijke prijzen voor onze diensten en leggen hier verantwoording over af. Ook maken wij transparante en duurzame afspraken met onze partners over kwaliteit en vergoedingen.

Wij werken altijd veilig
Veiligheid is een integraal onderdeel van onze werkprocessen. Hierbij gaat het niet alleen om het voorkomen van ongelukken, maar ook over sociale veiligheid. Wij bieden een werkplek waar iedereen beschermd is. 

Be the best version of you!
Vineyard work & play
Vineyard best version of yourself
Vineyard Lets go
Making every day special

Diversiteit

Met de Vineyard familie werken we aan gemeenschappelijke, duurzame doelen. We bieden duidelijke en eerlijke arbeidsvoorwaarden en afwisselend werk. Als leerbedrijf staan wij voor loopbaanontwikkeling en bieden wij graag jonge collega’s een kans.

FIRA is een MVO-register en verifieert MVO-prestaties van organisaties. Op deze wijze maken zij Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) prestaties inzichtelijk.

Diversiteit

Met de Vineyard familie werken we aan gemeenschappelijke, duurzame doelen. We bieden duidelijke en eerlijke arbeidsvoorwaarden en afwisselend werk. Als leerbedrijf staan wij voor loopbaanontwikkeling en bieden wij jonge collega’s graag een kans.

Werken bij

Vineyard Werken bij bediening

Iedere dag is anders

Op zoek naar een baan bij één van onze locaties?

Bekijk de vacaturesite of klik op deze link om jouw droombaan te vinden of een job-alert aan te maken:

Contact

Vragen?

Of op zoek naar meer informatie? Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Contact

Vineyard 
Fermiweg 107
3542 CC  Utrecht