Ook op kantoor genieten van Vineyard Food + Drinks?

Dat kan! Binnen multi-tenant kantoren verzorgen wij ook op maat gemaakte Vineyard food+drinks’. Hiermee zijn wij het hart van jouw organisatie en pand: een plek waar mensen samen komen, overleggen, uitrusten, ontspannen en zich opladen.

We leven in een tijd waarin mobiel werken, vaak op een locatie naar keuze, heel normaal is. Een tijd van samenwerken, samen ontwikkelen en ontwerpen. Een tijd waarin werkplekken veranderen in ontmoetingsplekken. Met Vineyard Food + Drinks bieden we een plek waar mensen naartoe komen om te netwerken, om iets te creëren dat groter is dan zijzelf. Een plek om te praten en te delen of interactie en connectie te ervaren, maar ook om even op te laden en te ontspannen.

Iedere dag vers bereid

Vineyard food + drinks | B Vital

Duurzaam + kwaliteit

Vineyard Food + Drinks bevindt zich in kantoorpanden op een locatie die dient als de ‘receptie’ van het kantoorpand. Hier maakt onze barista de beste koffies en kun je terecht voor een lekkere, gezonde lunch. 

Mail of bel ons voor meer informatie, of kom een kop koffie drinken bij Vineyard Food + Drinks in Utrecht Lage Weide. Dan krijg je meteen een indruk van wat er mogelijk is.

Vineyard food + drinks | New Delphi De Meern

Vineyard Food + Drinks

Locaties

Amsterdam

B Vital
De Entree 201
1101 HG Amsterdam

De Meern

New Delphi
Rijnzathe 6
3454 PV Utrecht

Utrecht

Vineyard
Atoomweg 63
3542 AA Utrecht

Iets speciaals?

Naast ons concept Vineyard food + drinks is het ook mogelijk een op maat concept te ontwikkelen, een concept dat speciaal voor jouw bedrijf of pand gemaakt is. Ook hierover vertellen we je graag meer. 

Mail ons op info@vineyardcompany.com of bel ons op: 030-3035577. Uiteraard ben je altijd welkom voor koffie, thee of iets frissers.