NODA Eetbar & Deli | Utrecht

Utrecht, from another point of view

NODA
Eetbar & Deli

Bibliotheek Neude is misschien wel het meest iconische pand van Utrecht. In het pand bevinden zich twee horecagelegenheden: NODA op de tweede verdieping is daar één van.

NODA is een werelds restaurant, gevestigd op de tweede verdieping van de bibliotheek aan de Neude. Je kunt er terecht voor brunch, lunch of een borrel. Ook (besloten) groepen zijn van harte welkom!

Het restaurant kenmerkt zich door de grote, hoge raampartijen met uniek uitzicht over de Oudegracht en de kleurrijke eclectische inrichting. Er staan hapjes en drankjes uit alle continenten van de wereld op de kaart. Een leuke knipoog naar de beelden in de hal van de bibliotheek, die de 5 continenten vertegenwoordigen.

Bij NODA kun je van ieder gerecht proeven, terwijl je geïnspireerd raakt door de omgeving. NODA vormt een toegankelijke plek voor theaterbezoekers, bibliotheek-bezoekers en mensen uit de stad. Als je deze verscholen schat eenmaal kent, kom je zeker terug. Het uitzicht is namelijk nergens anders in de stad zo mooi als bij NODA.

De bibliotheek is voor iedereen toegankelijk. Je kunt er werken, studeren, activiteiten bezoeken, lezen, leren en nog veel meer. Noda is ondersteunend aan de bibliotheek en dient als een centrale ontmoetingsplek waar Utrechters samenkomen. Het restaurant verwelkomt haar bezoekers om even te ontspannen onder het genot van goed eten & drinken. 

NODA zoekt engagement met de stad en binnen de bibliotheek. 

Locatie

Utrecht

Eetbar & Deli NODA
Potterstraat 3
3512 TA Utrecht