Meneer Potter | Utrecht

Bakkie koffie, jochie?

Stadscafé Meneer Potter

Bibliotheek Neude is misschien wel het meest iconische pand van Utrecht. In het pand bevinden zich twee horecagelegenheden. Meneer Potter, gevestigd op de begane grond, is daar één van. 

Meneer Potter is een stadscafé – geopend voor ontbijt, lunch, borrel, diner en leuke events. Het is gevestigd in het centrum van Utrecht, in het gebouw van de bibliotheek op de Neude en heeft een eigen ingang aan de Potterstraat.

Bij Meneer Potter loop je binnen alsof het je buurman is. Vertrouwd en gezellig. Je kunt er lekkere koffie drinken, even je verhaal kwijt of gewoon rustig een krantje lezen. De sfeer is er huiselijk, gezellig en ongedwongen.

Meneer Potter Utrecht burger

Meneer Potter is gevestigd in de bibliotheek. De bibliotheek is voor iedereen toegankelijk. Je kunt er werken, studeren, activiteiten bezoeken, lezen, leren en nog veel meer. Meneer Potter is ondersteunend aan de bibliotheek en dient als een centrale ontmoetingsplek waar alle Utrechters samenkomen. De horecagelegenheid verwelkomt alle bezoekers om even te ontspannen onder het genot van goed eten & drinken. Meneer Potter zoekt engagement met de stad en binnen de bibliotheek.