Vineyard food + drinks | Utrecht

Het + teken in het logo van Vineyard food + drinks staat voor dat extraatje. Iedere dag gaan we voor voortreffelijk, verrassend, vriendelijk en verantwoord.

Vineyard food + drinks

Met Vineyard food + drinks bieden we een plek waar je graag naar toe komt om te netwerken, te praten, te delen en connectie te voelen. Daarnaast kun je er even opladen en ontspannen. Het + teken in ons logo en onze pay-off staan voor dat extraatje. Voor aandacht in eten en drinken, de omgeving en voor elkaar. Je bent van harte welkom om gezellig bij ons langs te komen. Of je nu alleen, met z’n tweeën of met een hele groep komt… Er is wel plek voor 100 personen!

Onze restaurants zijn centraal gelegen in de omgeving Utrecht of Amsterdam en zijn gericht op zakelijk bezoek. Je kunt doordeweeks bij ons terecht voor ontbijt, lunch, borrel en voor ‘to go’. Daarnaast bieden we flexwerkplekken aan. In Utrecht is er een meeting room voor besloten bijeenkomsten, zijn de tafels voorzien van aansluit- en oplaadpunten en kun je gratis printen en scannen. En… er is gratis high-speed Wi-Fi!

Verder hebben de restaurants een open keuken waar alles vers bereid wordt. De menukaart biedt seizoensgebonden gerechten en kent ook een aantal toegankelijke klassiekers.

Wil je ook op kantoor genieten
van Vineyard food + drinks?

Dat kan! We verzorgen binnen multi-tenant kantoren ook een op maat gemaakte Vineyard food+drinks’. Mail of bel ons voor meer informatie, of kijk in de menubalk onder ‘corporate.

Iedere dag vers bereid

Met oog voor detail en sfeer

Duurzaam + kwaliteit

Vineyard food + drinks | De Meern

Vineyard New Delphi De Meern